diumenge, 17 d’agost del 2008

Crònica del viatge a la costa oest d'EUA (IV)

Dimarts, 22 de juliol

Avui, ens adentràvem en el desert californià per a conèxier Palm Springs i visitar el primer parc nacional peculiar: Joshua Tree National Park. El recorregut total del dia: 388 milles.

Nota: El recorregut que es mostra en aquest google maps no és del tot exacte, cal que cliqueu a View Larger Map per a obtenir la ruta exacta)


View Larger Map

De bon matí ja ens llevàrem sabent que s'havien acabat les platgetes, la costa pacífica i la crema solar factor 45 (almenys per uns dies). Ara ens tocava endinsar-nos en la immensitat del desert californià fent parada i fonda en una ciutat força coneguda com Palm Springs.

La ciutat de Palm Springs està establida al bell mig d'un desert totalment àrid rodejat per muntanyes. Sembla totalment increïble com aquella quantitat de cases poden aparéixer així de forma sorprenent. No hi ha res durant milles i milles i de sobte, et topes amb la ciutat. Un cop més, Califòrnia et sorprèn.

Després de descansar a l'hotel, decidim dedicar tota la tarda a descobrir el primer parc natural, del qual tant m'han parlat els darrers dies, el Joshua Tree National Park. Aquest parc natural és peculiar degut al seu arbre-cactus famós que dóna lloc al nom del mateix parc: Joshua Tree.



Estàs conduint pel bell mig del parc, la qual cosa ja sorprèn perquè el parc es pot visitar pràcticament en la seva totalitat en el propi cotxe, i comencen a aparéixer una espècia d'arbres, mig arbre i mig cactus, que són molt i molt curiosos. A més a més també observem un tipus de roca molt similar a la de Montserrat.

Passem tota la tarda conduint pel meravellós parc amb el cotxe descapotat sentint la calor i el vent sobre les nostres espatlles i gaudint com mai del moment!!



Mentre tornem a l'hotel de Palm Springs ens deleitem amb una posta de sol magnífica... Anem a sopar en un dels pocs llocs que queda oberts a les 11 de la nit i toca anar a dormir aviat perquè l'endemà serà un dia molt dur...