dimecres, 6 d’agost del 2008

Crònica del viatge a la costa oest d'EUA (I)

Dissabte, 19 de juliol

Després d'un viatge relaxant de 6 horetes arribem a Los Angeles al matí amb ànsies de descobrir qualsevol ésser fora del normal, tal com comenten les guies que hem estat rellegint amb anterioritat sobre Califòrnia. La nostra intenció és passar dos dies visitant la ciutat, però tot i així, agafem ja un cotxe, que no deixarem fins al darrer dia, degut a què Los Angeles, com la majoria de ciutats típicament americanes, requereix d'un mitjà de transport privat per a ésser pròpiament visitades.



Pràcticament ens passem tot el dia d'autopista en autopista, fent un curs accelerat per a entendre el GPS Garmin, que havíem també llogat, per poder dirigir-nos a alguna de les platjes de pel.lícula que tenia Los Angeles. Transcorregudes unes llargues hores i havent inclús parat a un Pollo loco, conseguírem arribar a una de les somniades platjes, en aquest cas, es tractava de Hermosa Beach. Llàstima que ja s'estava ponent el sol i el clima no acompanyava per estrenar l'aigua de l'oceà Pacífic...



Ja per la nit tornant a la caseta de l'amic de la Mar per a descansar del primer dia esgotador (les 3 hores de jet lag començaven a passar factura) i ja quasi sent uns experts del GPS, agafàrem una increïble ruta de carretera serpentejada a través de Beverly Hills i Mulholland Drive (ja m'imaginava al David Lynch conduint per allà mentre es recreava la seva paranormal pel.lícula...).