diumenge, 29 de juny del 2008

I la selecció espanyola de futbol és campeona d'Europa

Seguint amb aquesta falera d'exportar la cultura nacional per les terres d'ençà, avui ha tocat el torn, ens pesi o no, a la selecció espanyola de futbol.

Em veig obligat a matitzar això de defensar la selecció espanyola... És clar, que em sentiria més orgullós d'animar la selecció catalana, sentir El cant dels segadors en els estadis em faria posar la pell de gallina de l'emoció... però amics meus, el que tenim ara per ara, és una selecció de jugadors de tot el territori espanyol, que són molt i molt bons, on també tenim a jugadors catalans com ara en Puyol o en Xavi, i no pel fet de dur una samarreta o una altra deixen de ser ells mateixos.

Després d'aquesta puntualització, ja dic obertament que avui he animat i molt la selecció espanyola. El company de pis turc-alemany (Oezcan) defensant Alemanya, un amic seu novaiorquès (Jay) en terreny neutral i jo, defensant Espanya, hem anat al pub irlandès de la cantonada, per a gaudir d'aquesta emocionant final.

I la final no ha defraudat. Bon joc amb molt bon fair play, alternatives per ambdues seleccions i un gran gol d'un murri i alhora que molt ràpid Fernando Torres, "El Niño". Que per cert, m'han preguntat perquè li diuen així i jo, amb la meva cultura futbolera, els hi he respost que no en tenia ni idea... jeje

Així doncs, després del partit, alguns més contents que d'altres, hem tornat cap al piset perquè anunciaven tormentes fortes (tot i que aleshores feia un sol radiant). I així ha estat, que una hora més tard ha caigut un aiguat de por (com sol ser habitual per aquí) i mitja hora més tard, ha tornat a sortir el sol... El temps d'aquí sí que està ben boig!! Ja ho diu la gent d'aquí:
Si no t'agrada el temps de Boston... espera't mitja hora.

6 comentaris:

Javier Manzano ha dit...

Ei! Tens un nou follower :D
Empenyent des de l'Hospi!

roser ha dit...

Ostras! Txena, encara m'hauré d'apuntar a classes d'informàtica, amb tanta tecnologia.... jeje.
Si, la roja va guanyar! Però perquè hi havia jugadors catalans, jeje. Tot bé?
Records desde les Terres de Ponent!!!

Anònim ha dit...

Ei...

Aixi m'agrada! exportant la cultura del pa amb tomaquet amb un bon vinet!! A vere si trobes un Raimat, que es de la terra!! :-p

Vinga, un munt d'energia per empendre aquesta nova etapa!!


Slainte!!

Anònim ha dit...

Els pubs irlandesos mai no fallen. És com el "bar sport" però rotllo taca d'oli / invasió del mosquit tigre.

T'imagino explicant el pa amb tomàquet: "tomato bread is fuckin' great man! Just cut, dip & eat!"

jmones

Anònim ha dit...

Així m'agrada Albert, ara veus el que és anar pel món. Ara només et falta la proba de foc: fer la primera paella als USA! Segur que no passan més de cuatre setmanes i et toca fer-la
Salut i peles!!!

Jordi

Anònim ha dit...

Bones cosinet!!! m'ha costat uns quants minuts llegir-ho tot però des de cal69 t'envio una forta abraçada per seguir camí envant.
Un petó molt fort!!!