diumenge, 28 de setembre del 2008

Crònica del viatge a la costa oest d'EUA (XI)

Dimarts, 29 de juliol

Seguint el nostre descens, la nostra intenció era arribar fins als voltants de Los Àngeles, com per exemple, Santa Bàrbara, però al final ens vam dormir al poble de la vora, Montecito. Total recorregut: 257 milles.


View Larger Map

Aquest fou un altre dia especialment dur pel nombre d'hores conduint però el meravellós paisatge de la carretera nacional número 1 feia oblidar totalment el possible cansament.

La carretera número 1 voreja la costa i és una carretera de curves preciosa que sembla que en comptes d'estar a Califòrnia et trobis a Escòcia. Muntanyes, roques, penya-segats, boira, núvols, sol de tant en tant... increïble!! Una carretera imprescindible per a conduir-la, tant diferent a la resta que et ve molt de gust les curves que se't presenten!!



Ja cap al tard vàrem arribar a Santa Bàrbara on pensàvem dormir, però els preus desorbitats ens van fer declinar i pensar en dormir en qualsevol motel de carretera proper a la ciutat. Així doncs, vam anar a la platja per gaudir d'una altra posta de sol, per variar, i vàrem visitar caminant el centre de la ciutat, que per cert, tots els carrers oloraven a mil flors degut a què tenen moltíssimes flors per a tots els carrers. Molt curiós.



Després d'un tomb pel centre i ja de nit, vam anar a parar, gràcies a la informació del nostre magnífic GPS, a Montecito i aquesta va ser la nostra última nit a Càlifornia... sniff, sniff.